Kończy się kolejny i zarazem drugi rok Naszej przygody z podróżami kulinarnymi. W porównaniu z debiutanckim rokiem 2017 udało Nam się podwoić liczę osób, z którymi razem przejechaliśmy i zjedliśmy Indonezję, Wietnam, Kambodżę oraz Tajlandię. Nasze wyprawy były prezentem na 18 urodziny, poszerzaniem kulinarnych horyzontów przez kucharzy z różnych stron Polski, podróżą poślubną czy wspólnym wypadem paczki znajomych 🙂 Część ludzi wybrało Nas ponownie w tym roku na kolejne azjatyckie przygody – liczymy na więcej, szerzcie wieść o Gotuyam dalej 😉 Dziękujemy wszystkim za wspólne eskapady, zaufanie i możliwość przeżywanie pięknych chwil. Jesteśmy onieśmieleni ogromem pozytywnej energii, która spływa do Nas. Dajecie Nam wiarę i siłę, że robimy to dobrze i chce Nam się jeszcze bardziej!!!
Co dalej i jakie plany?
W Nowym Roku startujemy z kolejną azjatycką perełką Malezją, z której rekonesansu przed chwilą wróciliśmy. Program będzie gotowy w pierwszych dniach stycznia, a będziemy chcieli tam Was zabrać w marcu i w lipcu. Kolejną nowością jest już długo przez Nas obiecana Sri Lanka z Malediwami, którą też w końcu powinniśmy zamieścić do końca stycznia, a pojedziemy tam najprawdopodobniej we wrześniu. Szykujemy się również na podbój Japonii, która jak wiadomo jest kolejną, bardzo egzotyczną kulinarną destynacją, ale to zaraz – jak będziemy mieć więcej informacji damy Wam znać!
Oprócz nowości wracamy naturalnie również w region Indochin – do Tajlandii, Kambodży, Wietnamu, Indonezji, no i mamy wielką nadzieję na potwierdzenie się wyjazdu do Turcji – to jest naprawdę unikalny program!
Życzymy wszystkiego dobrego w Nowym Roku – zdrowia, radości, szczęścia i przede wszystkim pokoju oraz miłości!
Czekamy na Was! Do zobaczenia na smacznym szlaku!